2009. június 10., szerda

Londoni túra folytatódik!!

Sziasztok blog olvasók,remélem nem unalmasak a firkálmányaink,azért próbálok beletenni néhány képet is,meg persze a képek azért is vannak,hogy lássátok miről is írok.
Na szóval mivel előzőnap sokat pihentünk és semmit nem sétáltunk a "fantasztikus reggelit" magunkhoz véve(amit reggel 9-ig be kellett fejezni mert kizártak) elindultunk egy kicsit sétálni,elmentünk a buszmegállóba és elindultunk a városba,csak közben az Andinak eszébe jutott,hogy most van az őrség váltás a Buckingham palota előtt,így leszálltunk és elindultunk megvizuálni ezt az eléggé felfújt dolgot(szerintem nem nagy szám egy csomó szerencsétlen 100km gyaloglás után 10 másodperc alatt a tűző napon kicseréli a fegyverét(mármint amennyire lehetett látni,mert alig volt ember és el lehetett férni is) tetőtől talpig felszerelve téli ruhában egy zenekar kíséretében,akik gondolom szintén fázhattak,és közben a sok birkát szórakoztatják köztük aznap sajna minket is,akik kíváncsiak rájuk),de én még előtte lefoglaltam egy szép géposztályt,amiről csak annyit mondtam a tűnek a második képen,hogy"ne félj nekünk ilyen soha nem lesz,mert olcsó nekünk"

És most egy-két kép a menetelő őrültekről(már szerintem).Ja és miután lecserélték nagyon látványosan(mondom kb10-20 mp alatt)a fegyvereket elindulnak vissza megint 100km-ert úgyhogy király lehet.Az első képen a safety lovas látható! Utána a zenekar(a fejükön figyeljétek a kucsmát nagyon sirály),aztán a nagy csapat!
Csak 18 éven felülieknek,vagy szülői engedéllyel!!!!

Így menetelnek 1000 fokban,feketében teljesen jó lehet!!











A következő képen a Buckingham Palota látható mert a sok birka nézése közben elkepesztettünk arra fele! Átvágtunk a néptömegen! Ja meg lefényképeztem az egyforintos kapuját is a palotának!(a néptömeg a harmadik kép)A negyedi képen meg a palota előtti nagyon szép park látható!



Ezután kimentünk a Hyde Park-ba,egy kicsit körülnézni,meg dögleni,nagyon nagy ez a park,de máshol nem is nagyon vannak fák,csak sok-sok szemét!(sajnos nagyon illúzió romboló)De a parkban szabadon mászkálnak a mókusok meg mindenféle madár(például pelikán,meg ilyen pici ludak) és odajönnek az emberhez,nem nagyon félnek! Nagyon sokan vannak itt kint a szabadban,amint van egy kis szabadidejük és találnak egy kis füves területet rögtön letelepednek és henyélnek,de szó szerint bárhol voltunk a városban ez igaz volt,minden mm-en feküdt vagy ült egy-egy ember,mármint a füvön!



A következőkben szeretnék megmutatni kétféle buszt,az első akár hiszitek akár nem átalakul hajóvá,aztán meg az összetéveszthetetlen Angol emeletes busz,amin sokat utaztunk ám!!!


Miután kipihentük magunkat a parkban,ismét elindultunk város nézni és közben megálltunk egy kínai kajáldában ott ebédeltünk,szerintem tök fincsi volt a kaja de nagyjából mindenkinek ízlett! Persze nagy vagányan először mindenki megpróbálta azokkal a hülye botokkal enni a táplálékot de egy kis idő múlva nagyjából mindenki kezében ott volt a műanyag villa!











A fantasztikus táplálkozás után elmentünk ismét sétálni a városba,és felültek a többiek a London Eye-ra erről is van pár kép,mi meg addig elmentünk csavarogni a tűvel,mert enem se annyira vonzott ez a magas izé,meg amúgyis csak a város látszik felülröl annak sem nagy része.



Miután sikerült egymást megtalálnunk a kiszállás után,elindultunk ismét mászkálni útközben láttuk Elemért aki próbált kiszedni a vízből egy-két fontot,de nem nagyon sikerült neki,amúgy nem is nagyon értettem,mert amit meg sikerült kiszednie azt vissza dobta,csak kicsit beljebb.
Azért lefényképeztük a próbálkozást ami még egy búvárhoz is méltó lehetett volna mert vagy 2 percig halászott a víz alatt!! A következő két kép arról szól hogy apát,miután megpróbált megszelídíteni egy vérmókust,az azzal hálálta meg hogy felfalta a második képen már csak a körmét eszi apának,ez maradt belőle! Nagyon gyorsan történt nem volt idő segíteni sajna!(a mókus szemét figyeljétek abból látszik,hogy ez egy vérmókus,vigyázzatok vele!!)












Ezek után még szét mászkáltuk magunkat egészen estig,beültünk egyet kajálni egy kocsmába,aztán sztender!