2009. december 18., péntek

Újra itt.

Na szewa mindenki!
Sajna lejárt a szabi és visszajöttünk,ami nem volt túl jó ötlet.
Na mindegy,azzal kezdem hogy ma leesett az első hó itt! Erről teszek fel két képet!


És ezzel be is fejeződött a jó dolgok listája amióta visszajöttünk!
Mert első nap mikor bementem dolgozni szembe állt velem a dagadt madár és mondta hogy ketten vagyunk össz-vissz a mosogatóba ahol 6 ember is kevés,tehát megörültem ennek a hírnek és elkezdtünk dolgozni. Másnap már 3-an voltunk mert visszajött egy másik srác is.
És a legjobb hírt ekkor még nem is hallottuk,azaz hogy nem tudunk hazamenni mert egyszerűen nem érné meg. Jan.12.-én itt kell lenni a szerződést aláírni és csak utána biztos az ember munkahelye! Mi meg megvettük a repülőjegyet odafele 4.-ére vissza meg 29.-ére,amit így szépen el is bukunk! Oké joggal kérdezhetné bárki hogy akkor miért nem megyünk haza 4-11.-ig,hát azért mert a repjegyet megvettük oda-vissza 156 fontért és az hogy csak a visszautat tudjuk módosítani az kerülne 141 fontba tehát nem igazán baráti,meg egyáltalán 6 napra hazamenni angliából az szerintem luxus! úgyhogy sajna ez a szomorú valóság,és ráadásul kiderült hogy a dudunak az éttermében,mert ugye kettéválasztották ezt a fost, csak 10 ember kell a 15 helyett és azt mondták nekik hogy döntsék el maguk között hogy ki legyen az az 5 ember aki kimarad,tehát valószínű hogy nem lesz munkahelye januárban! Hip-hip!
Az meg hogy hazamenjünk az sajna megoldhatatlan mert ugye otthon sincs túl sok munkahely,főleg nem így év elején! Tehát sakk matt!
Na mindegy ennyit a szomorú dolgokról,most leírom azt hogy mi volt amíg otthon voltunk!
Hazafele a munkatársainkkal jöttünk 4-en egy Ford Galaxiba és elég kényelmesen elfértünk.Délután 2-kor indultunk nov.9.-én és komppal mentünk át a Franciákhoz.
Ez a két feljáró a komphoz tartozik az első képen! Szóval picike volt! A második kép a munkatársakról készült akikkel jöttünk (Szilvi és a párja Isti).

Hát mikor hazaértünk a szülők ugyebár nagyon örültek,kaja-pia stb.
Az első hétvégénken elmentünk az egyik haveromnak a kocsmájába szippantani a többi haverral,elég jól sikerült! Az első képen az én régi gyerekkori barátom látható akinek a kocsmájában voltunk! A következő képen az utánna lévő heti bulinak a házigazdái láthatóak a Roli meg a Bogi ők is nagyon régi barátok már! Ez a buli is elég jól sikerült,ráadásul nekik is van egy kis kutyájuk ami akkora mint a miénknek a feje!