2010. április 18., vasárnap

Kirándulás Nottinghamba

Helló mindenkinek!
Tegnap azaz április 17.én reggel 8 órakor elindultunk Nottinghamba csavarogni és útközben láttunk egy útépítést ahol lefényképeztem egy-két gépet.










Ezeket csak úgy felraktam hátha érdekes! Mert én szeretem őket,szeretem nézni ahogy ezek a nagy dögök forgolódnak meg ahogy 20 perc alatt elbontanak egy hegyet :-)
Na szóval a következő kép már Nottinghamról készült méghozzá a várnak az egyik tornya!










Ez a Nottingham is elég nagy város és ahogy az lenni szokott az összes nagyvárosban vannak plázák és természetesen voltak velünk NŐK is és be kellett menni,de nem ám akárhova hanem a disney boltba,ezért pár képet felrakok innen is oksa?











Miután elhagytuk a mesék világát ahol hihetetlen módon semmit sem vettünk :-),elindultunk megvizuálni a a várost! Szerencsére itt angliába mindenki dolgozik és éppen olyan időpontban mentünk amikor "senki" nem volt az utcákon(1 es kép)! Szóval elfértünk,meg nekem amúgy sincs tömeg iszonyom úgyhogy fasza volt,na mindegy! De amúgy nagyon sok szép régi épület van,azért azokból is beszúrok egy-kettőt ide!(többi kép)










Ennyi elég az épületekből:-)

Miután sétáltunk egyet és találtunk egy sports directet ide is betértünk és vettünk nekem egy cipőt és egy kosárlabdát híííííííí! Így ráérő időmbe ki tudok menni dobálni egyet akár egyedül is!
Most felrakok egy képet a nagy csapatról akikkel voltunk a Miki az Ági ők is egy pár meg a Duduka az én izém! így 4-en voltunk!










Ezek után a nagy kimerültségben elmentünk enni egy önkiszolgáló éttemrembe ahol annyit ehettél amennyi beléd fér,bár elég drága volt mert ketten fizettünk 16 fontot ami kb 4800 forint de egyszer vagyunk csak itt és szétzabáltuk magunkat! Úgyhogy jó volt,mindent megkóstoltunk amit csak kihoztak,volt mindenféle csúnya meg büdös is de az íze jó volt.


A belseje elég szép és igényes volt az étteremnek de a tisztaság itt sem volt jellemző.
Kaja után elindultunk felfedezni a várat meg még a környéket.
Útközben találkoztunk egy debillel aki a tűző napon tetőtől talpig arany cuccban nyomta!
Hát nem egy könnyű pénz kereseti mód,és gondolom nem is lehetett büdös.
Inkább menne dolgozni a birka.
A debil után találkoztunk egy csoport debillel akik meg doboltak kb 20-an és úgy kepesztgettek jobbra-balra. Hát ez Anglia.


Aztán végre elértük a várat ami nagyon király volt szerintem. Az alatta lévő szikla teljesen körbe ki volt vésegetve,gondolom valamikor lakhatták ezeket a lyukakat,de nagyon jól nézett ki! Egy ó kis szalonnasütést meg lehetne ejteni alatta:-)


Ugyanitt egy kicsit feljebb láthattuk meg a legrégebbi kocsmát Angliában,(ráfért volna egy kis felújítás;-))










A vár oldalában volt egy rész ahol Robin Hoodról volt egy-két szobor.


Végre elértünk a várhoz és beficcentünk! Nagyon szép udvara volt,biztos volt rá lóvé,azért a füvet nem nyírnám:-)










Haza fele a nagy dögök már sorban álltak és pihiztek! És mi is lefáradtunk rendesen,mert azért Nottingham sem egy alföldön van:-)










Nagyjából ennyit szerettem volna leírni a tegnapi napról remélem jók lettek a képek és tetszett a blog! Legyetek jó bloggerek és mindig olvassátok!!!