2011. július 14., csütörtök

Nottingham Krisztiánékkal.

Helló ismét!
Belevetem magamat a blogírásba de nem lesz hosszú!!!
2011.06.19.-én Krisztián,Gabi(a Krisztián felesége),Duduka és én elindultunk Nottingham-be körülnézni.
Reggel úgy látszott hogy el fogunk ázni de aztán szerencsére nem esett és így meg tudtunk nézni mindent amit szerettünk volna.A lépen a parkoló látható ahol megálltunk.










Először elsétáltunk a várba és jól megnéztük magunknak a "kertjét",de persze a bejárat sem volt kutya ezt is megmutatom nektek és bejáratnál rögtön megláttuk ahogy egy katona lövöldözik 3 célpontra ami persze ha később vagy előbb mentünk volna virágos lett volna és valami szép forma lett volna a három körben de így csak három föld kör volt és arra lövöldözött :)
(1.kép a bejárat 2.kép a lövöldöző katona 3.kép a 3 föld kör :) )










Körbe sétáltunk az egész kerten aztán megnéztük a kilátást is ami szerintem nem volt nagy szám,mert sok ipar épület volt a város körül és benne is és a házak is ugyanolyan unalmasak mint máshol Angliában mégpedig ezek a téglával kirakott fosok ami nagyon unalmas,semmi változatos szín,forma stb...
Miután Tittiánék megkávéztak utána belevetettük magunkat az épületbe és jól megnéztük magunknak!
Már az elején készítettünk egy-két birka képet magunkról más testében :)



Belül volt egy múzeum rész meg egy várostörténetet bemutató rész de nem lehetett fényképezni úgyhogy erről csak szóban tudunk mesélni annak akit érdekel!
A vár után ami szerintem nem volt egy nagy eresztés,elmentünk egy szép parkos helyre ahol volt egy régi kolostor is. Csak éppen volt egy kis probléma a hely megtalálásával,mivel a Gps nem igazán oda vitt minket ahova kellett volna vagyis oda vitt csak a másik bejárathoz ami mint kiderült sokkal jobb is volt mivel itt nem kellett belépőt meg parkolójegyet fizetni csak egy kb 20 perces séta volt amíg odaértünk.D e megérte mivel útközben tudtunk pacikat simogatni is aminek a pirannya nagyon örült :).
A kolostor előtt volt egy nagy tó is amiben mindenféle madarak fészkeltek és a partja is nagyon szép volt ezért be is mutatom nektek.
Itt sokat sétáltunk és nézelődtünk és őszintén megmondva ide kellett volna először jönni mert itt is volt egy park amire kíváncsibbak lettünk volna mint a várra és már nem tudtunk bemenni mert késő volt.(az utolsó képen az látható ahogyan éppen megpróbálok egy igazi nagy ludat megfogni de nem hagyta magát és elkepesztett.)

















Nagyon jól éreztük magunkat ezen a akiránduláson mert végre láthattunk erdőt is ami elég ritka a mi környékünkön mert itt csak bokor meg homok van.
Remélem tetszenek a képek és a leírás.
Puszi mindenkinek legyetek rosszak!!!