2009. október 17., szombat

Motoros találkozó!

Na sziasztok bloggerek!
Mivel a Dudunak el kell mennie a másik étterembe segíteni,mert itt vannak a Kuvaitiak és a debilek ilyenkor azaz 11-01-ig kajálnak éjszaka így úgy gondoltam megírom addig a motoros hétvége élményeit. Október 3-4.-i hétvégén volt és nekem nagyon tetszett,ami durva még a Dudunak is tetszett! Nem volt nagy szám de azért jó volt csak az idő nem volt túl jó. A legjobb motorok voltak a Yamahától a Triumphig! És voltak bemutatók is.
Elsőként bemutatok egy trágya terepjárót,aki a szponzor volt szerintem és olyan pici volt ahogy látszik még a Dudut is odaállítottam hogy látszódjon!


Ezután hallottuk már messziről a gumik csikorgását és gyorsan a helyszínre siettünk. Az ember egy kis autóval volt amiben motor motor volt és nagyon kemény volt. Kiakasztotta a kormányt és körbe körbe ment az autó ő meg kiszállt és tányérokat pörgetett közben,de az autónak nagyon komoly hangja volt és folyamatosan égett a gumi!! Ja meg persze fel is ült az elejére meg mászkált a kocsi körül mintha az olyan természetes lenne!











Aztán át ült egy zöld Honda civicbe ami ismét nem volt gyenge és két kerekezett két nővel a kocsiban meg egy férfi ült a csomagtartóban!










Ezek után természetese felpattant a motorra és elég jó kis trükköket mutatott. Ment egy keréken elöl,hátul felült a kormányra meg olyan is volt hogy két csaj egymásnak háttal állt és körbe-körbe ment körülöttük,aztán elment és első kerékre állva amikor megállt az egyik csaj előtt adott neki egy puszit!

Átkepesztettünk egy másik helyszínre ahol két elmebeteg egy kb 5 m átmérőjű gömbben motorozott és a végén még egy fazon is beállt közéjük. Ilyen motorokkal mentek bent.











Aztán meg elmentünk a vásárba ahol egy csomó motoros ruhát meg motort árultak! Egy-kettőre fel is ültünk!


Természetese én egy jó gépre ültem!
Hát nagyjából ennyi történt remélem azért a képek alapján el lehet képzelni milyen volt,azért nem volt egy Alsóörsi motoros találkozó de elég király volt!