2010. augusztus 5., csütörtök

Telik-múlik az idő

Helló olvasók!
Ezt a blogot csak azért írom mert unatkozok és mert sok hülyeség történt itt. Az emberek annyira ráérnek,meg hülyülnek hogy mindenre képesek.
Teljesen beteg dolog hogy egy 4 lepedőből összevarrt vetítővásznat csináltak amire egy projektorral vetítettek filmet,egymásután 3 napon. Voltunk páran.



A készítés folyamata,egy accomos csaj varrta össze,mi meg megfigyeltük :-)










Persze ehhez hozzátartozik hogy az első nap csak 2 lepedő volt összetűzve de az nem volt elég a projektornak. Szóval itt is birkák az emberek.
Az egyik ismerősömnek meg vettünk szülinapjára egy huzatfogó macskát amit az ajtóhoz kell tenni és csak ott van. Ja és most a képen éppen a Dudu hátán henyél.










Aztán még egy frankó dolog történt a héten,hogy amit vettem erősítőt azt felraktam az e-bay-ra az olyan mint otthon a vatera és eladtam,amiben az a szörnyű hogy utánna olvastam el hogy jó lenne ez is de már el kell adnom mert megbüntiznek különben. Rakok fel egy képet róla.










Szóval ezt megszívtam,mert jó lett volna ez is ,de nem baj mert így újat veszünk :-).
Ja meg az egyik munkatársunkhoz is bement egy galamb de nagyon ápolt és jól táplált volt úgyhogy szerintünk ez posta galamb volt,ja meg volt gyűrű a lábán. Aztán megfogtam és kihoztam és nem is kapálózott,tehát szerintem kézhez szokott volt.


Nagyjából ennyit szerettem volna megosztani veletek,legyetek rosszak!