2009. november 5., csütörtök

Az utolsó napok!

Végre véget ért a munka itt Butlinsba november 3.-án! Azóta szabin vagyunk és élvezzük a pihenést. Sajnos későn derült ki hogy ilyenkorra kapunk szabit mert akkor elmentünk volna haza már 5.-én,de így csak 9.-én délután indulunk repülővel.
A múltkori blog óta nem nagyon történt semmi,csak az hogy elmondták nagyjából hogyan fog kinézni az új étterem meg hogy hányan fognak ott dolgozni amúgy semmi izgi. Kedden elmentünk Skegnessbe és elköltöttünk magunkra egy kis lóvét,mert vettünk pár ruhát ami már nagyon kellett,mert mióta kint dolgozunk és megengedhetnénk magunknak szinte semmit nem vettünk. Aztán tegnap,vagyis szerdán:-) elmentünk Lincolnba az ennek a megyének a székhelye a megye neve Lincolnshire. Elindultunk 8 órakor Skegnessbe aztán ott átszálltunk egy buszra ami mindössze egy és háromnegyed óra alatt "elrepített" minket Lincolnba,ami 42 mérföldre van tehát gyalog kb ugyanennyi lett volna na mindegy. Miután feltudtunk egyenesedni a kényelmes busz után,nekivágtunk Lincolnnak. Szerintem ez sem egy nagy szám város bár eddig itt éreztem egy picit hogy talán egy-két háznál emberek is élnek nem csak debilek mint itt! Ahogy a képen is látszik a buszpályaudvar sem túl nagy de legalább tök szar helyen van!










Aztán belevetettük magunkat a város életébe a sétáló utca elég hosszú volt tele üzlettel és nekem ez nem nagyon illik bele a sznob angolok látványába,mármint hogy egy 1801.-ben épült ház aljában egy x-box játékokat forgalmazó bolt van meg stb. Nagyon nem illik ide a sétáló utca!!
És természetesen a sétáló utca végén ott a vár! Tehát fos!


Amúgy a vár nem túl rossz,csak az a baj hogy elég magasan van és meredek az út felfele de azért felmentünk megnézni! Nagyjából ennyi történt ebben a városban aztán még itt is elmentünk egy picit vásárolni a sports direct-be ahol nagyon jó áron vannak ruhák az eredeti ár 70 %-ért és minden márka ott van szinte. Pulcsi pl 10-15 font ami otthon 3000-4500ft,kabát 15-50 font ami 4500-15000-ig de tényleg minden a túra cuccoktól a golfig és nagyon sokféle!
Szóval miután itt is elköltöttünk pár fontot elindultunk haza arra az ismét felüdítő majdnem kétórás útra ahol még aludni sem lehet mert egy emeletes buszon ültünk és kb 200 méterenként kanyar volt,szóval fasza!
Na jó éjt bloggerek,remélem azért valaki olvassa is ezeket a bejegyzéseket a családon kívűl,ha igen kérem írjon valami megjegyzést,vagy kérdést ha van!
És hála istennek mindjárt indulunk haza!!!! Még elmegyünk poharat szedni péntek és szombat este meg csavargunk picit aztán irány az otthon!!