2010. március 31., szerda

Visszatérés Butlinsba

Sziasztok bloggerek!
Január 3.-án hazaértünk,és beköltöztünk a Duduék szüleihez! Amit utólag is nagyon köszönünk nekik,hogy bitzosítottak nekünk lakhelyet.
Aztán egészen 2 hónapig vagyis márciusig próbáltunk melót szerezni és mivel nem ment ezért úgy határoztunk hogy visszatérünk,amiben nagyon sokat segítettek az itteni régi munkatársak!
NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKIK A SEGÍTSÉGET! Úgyhogy fogtuk az összes cuccunkat és visszatértünk Butlinsba és elkezdtük megint a megszokott munkát!
Vagyis én nem mert végre kikerülhettem a bay-be és kiszolgálom a vendégeket kajával!
Úgyhogy elégedett vagyok a munkámmal,persze a takarítás hétfőn,és pénteken megmaradt!
A Duduka meg megmaradt a régi munkájánál az új étterembe,és ő mindent csinál ott,kiszolgál,leszedi a tálcát stb...
Aztán hogy egy kis jópofa történet is legyen: amikor elkezdtük szervezni a visszatérésünket akkor azt mondták hogy visszakaphatjuk a régi szobánkat,de mikor ideértünk akkor megkaptuk a Mikiék régi szobáját a d soron,ami nekik felázott 5-ször a múltévben,és persze nekünk felázott és folyamatosan vizes volt. Elkezdtük szervezni hogy kaphassunk másik szobát és kb 100-szor odajártunk a nyakukra hogy egy kacsaúsztatóban élünk,de nem nagyon érdekelte őket! Kijöttek kb 10-szer és kicseréltek pár dolgot a kád alatt meg a wc mögött,de semmi javulás! Tegnapelőtt kicserélték a szőnyeget az előszobába meg a linóleumot a fürdöbe,de már aznap felázott újból ez volt tegnap előtt azaz 29.-én!
Én fogtam magam és átrakodtam a kisebbik szobába az ágyat mert full vizes volt a szőnyeg és nem akartunk megfázni!
Aztán tegnap 30.-án a Miki meg az Ági a munkatársaink akik ott laktak előttünk ismét bementek a Margarethez aki intézi a szobákat és végre megkaptuk az új szobát az A42-est! Úgyhogy tegnap este ismét költözködtünk és tök kipihentek vagyunk :-)
Hát nagyjából ennyi a siker sztori de végre egy jó szobában lakunk!!!
Egyenlőre ennyi futotta jó olvasást mindenkinek!