2009. augusztus 20., csütörtök

Folytatás

Akkor most szeretném azzal kezdeni hogy beszúrok néhány képet a lakásunkról amibe tengetjük a napjainkat. Ehhez előre kell szaladnom az időben egy picit,azért mert sajnos az Andiék elmentek haza és soha többet nem jönnek vissza. Ez azért lényeg mert az ő lakásukat kaptuk meg és erről készültek a fotók.














Ja amúgy ilyen házakban laknak a vendégek(balra)mi meg ilyenekben(jobbra):


Most amit felteszek képeket kb. 6db az úgy mindössze fél óra lesz mert tök gyors a net itt,úgyhogy addig marad időm firkálni tovább a blogot,csak ilyenkor azt sem tudom hogy hol tartottam.
Na mindegy az a lényeg hogy amit leírtam az előző blogban az a normális munkaidőnk,ezen kívül minden hétfőn és pénteken van takarítás,mert akkor jönnek az új vendégek. Ami azt jelenti,hogy amikor végeztünk délelőtt a melóval akkor elmegyünk a kulcsokért és utána felvesszük a tisztítószer csomagot(ablaktisztító,általános tisztító,wc papír,stb...)ez egy zsákban van,meg felvesszük a porszívót aminek itt a neve Henry és tök debil formája van ilyen kis esetlen izé.
Aztán nekiállunk kitisztítani a szobákat a disznók után,amivel lehet végezni kb fél óra/szoba alatt,de van amikor olyan koszos hogy 1 óra is kell egyre. Általában 6 szobát szoktunk kapni,de valamikor egy sem jut.Ha kész van az összes szoba jön egy ember aki leellenőriz minket hogy hogy takarítottunk,aztán aláírjuk a papírját és szabadok vagyunk.
Ilyen kocsival jön az ellenőr:










Miután befejeztük a takarítást irány fürdeni aztán meló.
Most hogy sok vendég volt, kellett takarítani szombaton meg vasárnap is. Ilyenkor persze kevesebb szoba van és nem mindenki takarít.
Amúgy azt is le kell írnom hogy volt itt egy görög fazon(aki mindössze 7 évig volt itt a birka én ki nem bírnám!!) akitől kaptunk egy csomó mindent de persze mindent le kellett fertőtleníteni mert ő bent cigizett a szobában és tök büdös volt minden meg koszos,de nem baj,mert kezdőcsomagnak jó volt(mikró,kis tv,dvd lejátszó,asztal,szék,díszek stb...)
Aztán már nagyjából azóta minden el van rendezve papírügyileg itt kint amit nagyon köszönünk az Andiéknak mert nagyon sokat segítettek és mindenhova elkísértek minket. Már csak a segélyre várunk ami hetente jár Áprilisig,aztán tényleg minden meg van.
Az a legrosszabb itt is hogy mire megszoknánk az embereket,el is kell menniük haza,egyik búcsú buli van a másik után,amitől elég rosszul érezzük magunkat mert megint idegenek jönnek.
Amúgy szabadidőnkben a partra szoktunk kimenni,vagy lemegyünk edzőterembe,vagy ping-pong-ozunk,vagy a városba mászkálunk. Esténként meg néha szoktunk szippangatni egy-két sört hogy tudjunk aludni. Ja meg persze amíg itt volt az Andersen addig angoloztam is vele most már majd csak neten,megint tök messze egymástól.(NAGYON ROSSZ)
Vettünk két biciklit is:










Amik nem igazán a legújabb 2009-es szériából származnak de majdnem,60 font volt a kettő és tiszta rozsda mindegyik az itteni sós tengeri levegőtől,a gumiéban meg akkora 8-as van hogy hozzáér a kerékhez a fék. Ezekkel a csodákkal szoktunk bemenni a városba ha jó idő van,bevásárlunk a tescóba vagy a lidl-be aztán haza,legalább ingyen van. Itt a busz,meg a vonat horror áron van!! A következő blogban leírom a Londoni U2 koncert részleteit egy-két képpel aztán akkor már nagyjából utolérem magam! Ja meg persze az Andiék búcsú bulijának is hagyok helyet,de jobb lett volna ha egy évvel később kellett volna ezt leírnom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése