2010. december 10., péntek

Újra itt

Helló bloggerek!
2010.nov.11.-én hazaértünk,hosszú nehéz utunk volt de hazaértünk! Akivel szerettünk volna találkozni azzal tudtunk is vagy legalább telefonon elértük,de azért így is maradt egy-két ember akire nem jutott sajnos annyi idő amennyit szerettünk volna! Azoktól utólag is elnézést kérek de sajnos nagyon sok fele kellett mászkálni ebben a 25 napban amit itthon töltöttünk!
2010.dec.9.-én visszaértünk este 8 órakor és a Krisztián elénk jött autóval. Mivel a Redzsi is jött velünk(ő egy régi barátom akinek segítettünk hogy kijöhessen dolgozni) Így 5-en mentünk az autóba Butlinsig. Nem volt túl kényelmes de túléltük! Itt nagyon rossz idő van és ráadásul szerencsénk is volt mert a Krisztián mondta hogy egy nappal korábban olyan ónos eső esett,hogy nem lehetett még gyalog sem közlekedni! Ja és Magyarországon is szerencsénkre nagyon jó idő lett fel kellett szállnunk. A Redzsinek szerencsére sikerült a felvételi beszélgetése,de nem sokon múlott,hogy ki kelljen használnia a vissza fele repülő jegyét! Ma este már dolgozunk és én utána megyek poharazni is,úgyhogy hamar vissza kell rázódni a dolgokba! A Dududka meg angolozni fog a Redzsivel amikor csak tud mert még a Redzsinek át kell mennie egy ilyen kezdéskor tartott oktatáson! De reméljük sikerülni fog mert szeretnénk nagyon hogy itt maradhasson! Tegnap már megkapta a szoba kulcsait is,és segítettünk neki rendbe rakni egy kicsit! Meg már össze lomiztunk neki sok mindent amire szüksége lehet(pl: porszívó,szét,tv)
Hát nagyjából ennyi történt és aki olvassa ezt a blogot jövőhét szerda azaz dec.15 előtt az kérem szorítson ennek a birka Redzsinek mert szüksége van rá!!!
Legyetek rosszak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése