2011. január 8., szombat

Szünet

Na,megkezdődött a téli szünet és eltűnt ez a sok birka vendég végre! Most van 2 hét szünet ami persze nem teljesen szünet mert lehet közben takarítani,és így majdnem annyi órája lesz az embernek mint év közben,ja és nem fáradunk el annyira mert csak egyszer kell dolgozni menni,utána meg a miénk a nap!!! A héten normális takarítás volt és ezekkel tudtunk hamar végezni úgyhogy volt idő még csavargásra is. Besétáltunk a városba meg megvizuáltuk a környéket ilyenkor télen. Persze mondanom se kell hogy ami nyáron nem szép az télen sem lesz szebb maximum most annyiból volt szebb hogy 30 éve nem esett ennyi hó és nem volt ilyen hideg mint ezen a télen,tehát eltakarta azt a sok szemetet amit ezek az "ember"-nek nevezett angol idióták elhagynak év közben,és elhihetitek hogy nem semmi! Erről majd tavasszal fogok egy külön blogot csinálni mert megéri!
A jövőhét már nem lesz olyan egyszerű,mert deep cleaning lesz ami annyit jelent hogy mindent,mindenhol a lehető legszebbre és legjobbra ki kell takarítani! Bár nem panaszkodásból mondom ezt mert minden szobára fogunk kapni fejenként 3 órát tehát megéri csak nehezebb lesz mint ez a hét,de nem halunk azért bele hihi.
A múlt évben is esett egy kicsi hó itt de teszek be két fényképet hogy idén mekkora volt:


Nem túl nagy a Magyarországihoz képest de higgyétek el ez itt nagynak számít,bár amikor nem voltunk itt akkor meg 30 centi esett na az már fos!! A közlekedés kész vége ennyi volt mert se téli gumi se semmi,a fagyállók is -5,-10 fokig jók maximum jeee! Tehát nem szoktak nagy télre készülni ezek!
Azt hiszem ennyi az amit szerettem volna leírni,ezt is csak azért írtam hogy néha halljatok rólunk!!
Legyetek rosszak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése