2011. február 15., kedd

Redzsi a fedélzeten

Sziasztok bloggerek!!
Mivel nagyon sokan kérdezték hogy mi van az én jópofa barátommal a Redzsivel,ezért most megpróbálom pár mondatban összeszedni a történteket vele kapcsolatban!
Megérkeztünk a Redzsivel együtt 2010.12.08.-án Skegnessbe!Másnap bementünk vele a Margaret(ő intézi a felvételeket meg az összes papírmunkát az itt dolgozóknak)irodájába és mivel azt hittük hogy tanult angolul ezért meg voltunk nyugodva hogy simán sikerül neki.Azt mondta hogy járt hozzá egy egyetemista csaj angolozni csak azt felejtette el mondani hogy semmit nem ért mivel a csaj csak írásban oktatta ezért nem tudott beszélni egy szót sem tehát így nekivágott a felvételinek jeeeee!
Az a lényeg hogy leült a Margarettel egy asztalhoz és csatlakozott hozzájuk még annak az étteremnek a manager helyettese a Shaun is és eléggé megijedtünk tudván hogy egy rohadt szót sem tud angolul,na mindegy.Két perc múlva odakiabált a Redzsi a Pirinek hogy ő egy szót sem ért abból amit mondanak neki,fazsa kezdet,tehát leült a Piri is az asztalhoz velük és el kezdtek beszélgetni.mármint a Shaun a Margaret meg a Piri mivel Redzsi semmit nem értett,és nagyon nagy szerencséjére abban egyeztek meg hogy maradhat mert kitesznek egy embert a mosogatóból és őt meg beteszik,tehát itt maradt. Ez volt az első rohadt nagy mákja!!!
Ezután fel kellett készíteni azt a nagy angol tudású barátomat a tesztekre mivel minden ide érkezőnek egy két napos oktatása van,és erre nem mehet vele senki tehát egyszerű volt.
A Piri minden nap angolozott vele kb 2-3 órát de semmi nem maradt meg benne,és a második rohadt nagy szerencséjére kiderült hogy a Szarka Peti tartja az oktatásokat aki nálunk team leader és mondta neki(Redzsinek)hogy ne fosson mert jön az unokahúga és neki kitölti előre a teszteket és a Redzsi meg melléülhet tehát megint akkora mákja volt mint az állat.
Ez is sikerült neki és elkezdhetett dolgozni a mosogatóban.A harmadik rohadt nagy mákja az volt hogy én már nem akartam járni poharazni így odaadtam neki a túlórázási lehetőségemet hogy legyen egy kis pénze de ez nem felelt meg neki így már máshol poharazik jeeeee!
Takarítani is eljöhetett velünk és ugyan úgy megkapta azt az óraszámot mint mi pedig ezt eddig soha senkivel nem csinálták meg de neki ez volt a negyedik rohadt nagy szerencséje!!Ja és azóta nem jár már velünk takarítani sem mert fáradt a poharazástól,szóval amit mi adtunk neki az nem kellett,én nem gondoltam hogy ilyen!!!!
Amúgy sajnos elég lusta és bentlakó ez a birka(Redzsi)ami otthon nem derült ki amikor összejártunk szippantgatni!
Ezeken a dolgokon kívül jól elvan a maga kis világában és teszi a dolgát hála istennek,csak nem igazán keres minket inkább otthon ül egyedül és tv-zik,ebben a két hónapban annyi filmet nézett meg mint mi egész múlt évben hihihi!!
Nagyjából ennyit tudtam leírni a Redzsiről!
Amíg jobb idő volt be sétálgattunk a városba hármasba de már ez sincs meg besavanyodott és csak otthon ül.Egyszer voltunk lent a parton is eddig vele egyenlőre.Egyedül meg nem mer menni sehova mert fél hogy eltéved csak nem tudom hogyan!!!
Van egy kis lakása tőlünk kb 100 méterre és ott éldegél.
Senki ne értse félre amit írtam a Redzsi a barátom csak nagyon esetlen és be van fordulva majd remélem a jobb időkben fel tudom dobni mert nagyon birka szegény hihii!!!
Sok puszi mindenkinek.
Egy-két képet felteszek hogy láthassátok a Redzsi nénit!!!









Ezt a három képet azért rakom fel hogy akik voltak már itt az olvasók közül azok lássák hogy mennyire kijött a tenger,szó szerint befolyt Butlinsba a hátsó bejáratnál,nagyon durva.










És befejezés képen egy közös kép a birka Redzsivel hihihi!


Puszi mindenkinek!!!

1 megjegyzés: